var det någon som sa..

..plugg? haha dear god!
Ja, jösses.. jag borde egentligen sätta igång med att läsa samhäll som är så fint på onsdag. Men en lördagskväll hittar jag inte ork till att öppna boken och det tycker jagsjälv att det är normalt.
Sitter här och lyssnar på The Baseballs, haha, det är så illa som det låter. 50-tals musik, men vem sa att man måste lyssna på allt som är nuförtiden. Nejmen, dom är moderna, har gjort om massor utav kända låtar och det är riktigt svängigt(?). Kan inte sluta lyssna på Love in this club, hur bra som helst!
Shoppade idag, men jag måste ha ett par svarta jeans sen sitter det som en smäck! Hihi, det bara drar i mungiporna när jag tänker det, kläder är bättre än kärlek, man hittar nytt hela tiden och det är aldrig svårt.
Men vem sa att jag var kär, så varför lipar jag över kärlek? Det blir väl min tur någongång, dock har jag glömt hur känslan känns.. senast jag var kär var i 5:an, 6 årsen, waow. Jaja, det finns väl en för alla.
Sen måste jag passa på att säga: 3OH!3 - Colorado Sunrise, de första sekundrarna är inte bra men sen är det helt kanon. Fast jag är galen i dom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0