ibland så älskar jag skolan(L)(L)(L)(L) -not*

happ, så var samhällskunskapen klar, eller ja, klar och klar, men demokratikapitlet är klart. jag svarade på alla frågor faktiskt, även om jag var osäker, inget att förlora.
nu är det bara spanska, matte, engelska och historian kvar då, ibland så inser jag hur mycket jag älskar skolan, jag kan inte beskriva det med ord! not*

spanskan ska vara inne imorgon och jag har inte börjaaaAaAAAaaaAAAaaaAt -smart julia! -tack, jag vet :).
blir väl en uppesittarkväll till(tjiihooo(?))!

har lust att hitta på massa annat..
ska gå ner och koka mig en koppkaffe innan jag sätter igång!
ciao


buhu

nu sitter jag här, nyduschad -we love it? mitt hår luktar kanon gott!
jag borde egentligen fortsätta med samhällen efter två timmars uppehåll, seriöst, jag orkar inte :(
och jag vet att ni gillar alla bilder jag lägger upp på mig själv! men det är ju ändå min blogg, hihi.
ciao

så det både räcker och blir över

pluggar samhäll så det både räcker och blir över, fast jag tar mina små pauser och smsar till "guess who" och ändrar låtar, yep, jag kan inte plugga utan musik, jag blir heltrött och tänker på annat = kan inte koncentrera mig.
ciao


slappellelappdag

idag har det varit en riktig slapp dag, och jag menar det bokstavligt, mer än hälften utav dagen har jag spenderat framför tv'n.
men vad ska man göra? det blåser halvstorm och är kallt.
men someone har underhållit mig, hihi, guess who ;)
jag är egentligen inte så hemlig av mig men vissa saker ska inte skrivas ut, så är det bara. fågel hit, fågel dit.
nyduschad hit nyduschad dit, jag är alltid nyduschad när jag bloggar :*
ciao


hemma :*

dagen på jobbet var hektiskt, eller förmiddagen på jobbet var hektisk.
när vi kom hem vid tre efter en hård dag på jobbet så kläcker mamma ur sig "vi ska på kalas vid sex" -ahaaa, gött, nu får jag stressa.
lillkusinen fyllde fyra igår, hihi, en riktig liten prinsessa detdära, hon hade fått sig ett tältslott och prinsessklänning och massa andra rosa saker!
när vi var små så var mamma väldigt nog med att jag och john inte fick endast tjej/killsaker. jag gick i johns kläder som han hade vuxit ur och hade nästan aldrig klänning, gick i jeans, vi fick inte åka någonstans i något annat, utan jeans var det som gällde, om det inte var kalas vill säga. men ärligt talat, jag tror inte jag hade varit lyckligare ifall dom hade klätt mig i massa rosa och puttenuttigt. kanske bara bortskämd.
så nu serveras det en lugn kväll efter mängder av mat, suck. har lust att gå och spy lite, ehehe. nej, sånt håller vi inte på med här va!
ciao


no makeup

no makeup eller lättare sagt, en ny duschad julia, hihi.
jag har hittat mig en mobil nu, tyvärr inte lg arena, som jag ville ha.
utan en sony ericsson, jag följer väl strömmen dårå.
jag ska jobba imorgon, sadface, fast nu har jag inte jobbat sen i juli(?) + att jag behöver pengar, hehe.
ciao


limppimp

idag fikade jag med linnéa på rådhuset, ojojoj, vi satt där i nästan två timmar och bara pratade om allt möjligt.
fast, det är ju jag som pratar mest, skräll på mig! jag har ju haft en del saker på hjärnan så, jag var ju tvungen att passa på?(A)
det var härligt att träffa henne, har saknat henne så!
och idag fylller även emil år, ett stort grattis till honom, sweetie.
så åkte jag bussen hem med sara, härligt att prata med henne!
ciao

hoho, give moi


gahhh, det här skulle jag bara vilja klicka hem från gina + en kjol, fast den finns bara i handeln.
jag är helkär!
give me money!(!!!!!x10)

m-mm

sitter här med nytvättat hår och funderar seriöst på att ändra min livsstil(?).
jag funderar på att bli mer självgod, ta för mig mer och älska mig själv.
fast det är ju bara en dröm, och jag älskar att drömma.
nej, jag bara drev med er. jag ska vara den jag är, men jag ska försöka älska mig själv mer(?).
livet blir inte lätt när man ser fel varje gång man kollar sig själv i spegeln :).
imorgon så ska jag in till skövde och möta upp linnéa så ska vi dra oss en fika, mums.
skolfoto är det imorgon och jag funderar på att köra på plattat hår, deri!
ciao


sweet?

ojojoj, jag har verkligen inte skött mig bra med bloggandet. men jag har heller inte alls haft någon lust att blogga under veckan, jag har inte mått så bra psykiskt. jag vet inte vad det är? jag har aldrig varit såhära innan, det är jätte läskigt. för ena timmen är jag happy andra timmen är det bara sadface, ena timmen är jag beroende utav mänskligheten andra vill jag bara  ta bort all kontakt ifrån den. om jag känner mig rätt så är jag beroende utav mänskligheten, jag klarar mig inte själv, så jag börjar bli rädd.

i fredags var jag och anton på håkan hellström, det var jätte mysigt! skit härligt att träffa anton igen!
ciao


shopping shopping shopping

ibland önskar jag att jag var miljadär, eller det gör jag väl jämt, men speciellt när man är ute och shoppar.
jag hittade såååå mycket snyggt men kom dock bara hem med fyra plagg, ekonomin asso! funderar på att verkligen få mamma o pappa och höja mitt studiebidrag, 350 i månaden och då ska jag ändå köpa kläder för det, det är inte mycket. jag kan i alla fall få 800, det tycker jag låter rimligt. och jag menar, jag köper ALLA mina kläder, förutom "vardagsskor" det köper mamma men det händer ungefär två gånger om året(?). okej, jag kanske tycker att dom är ganska snåla, men det lär mig att hantera pengar, att lära mig o spara, är dom slut så är dom, då får man vänta tills studiebidraget kommer in och då får man vänta i två månader för att ha 700. det tycker jag däremot är lite drygt, två månader för 700 kr är ganska länge, det var vad jag shoppade och åt för idag. men jag säger bara, det var sjukt snygga plagg jag köpte, så mycket jag!
så måste jag tacka mitt hjärtebarn för en underbar dag! det var helt galet, jag är så glad nu efter allt, det var vad som behövdes för att skaka liv i mig, trots att jag gick upp sju imorses så är jag pigg som en ärta tack vare henne, vad glädje kan göra! you make me feel alive! vad vore jag utan dig? -ett sönder cuttat emobarn.
jag älskar dig.
som sagt dagen har varit den bästa på väldigt, väldigt, VÄLDIGT länge!
ciao


snart är helgen slut

helgen går så snabbt, eller ja, den är ju bara tre dagar (om man räknar med fredagen), det är redan lördag, hjälp!
inatt har jag sovit som aldrig förr, för er som bryr sig, har sovit nonstop till nio, så skönt.
i eftermiddag kommer farmor och farfar, vi ska fira mamma lite till, hihi.
deras hund, nova blev påkörd förra helgen, usch :( men hon lever, hon bröt inget och inga inre blödningar som de kunde se, men hon har jätte ont! hon är så fucking söt! så jag hoppas dom tar med henne.

skaffa aldrig visdomständer, it hurts!(!!!) jag har fått tre utav fyra och dom gör ont jämt! förhoppningsvis så dimper det snart ner ett brev från tandläkaren där dom kallar mig för en koll igen och sen skickar in mig till kss för att dra ut alla tre, men jag har hört att det gör jätte ont, allt gör ont när det gäller visdomständer, såna borde inte få finnas.

jag har precis duschat och mitt hår doftar m-mmm.

skulle egentligen ha tävlat idag men higge slet av sig en sko i onsdags så han var öm efter skoningen, fan!
ciao


fikat klart nu

nu har vi ätit klart allt, haha! snacka om mätt.
som sagt, mamma kommenterade 46 med ett "det där kan inte stämma", tyvärr mamsen så gör de det!
drack grönt te, mumsigtmumsigt, nämen det smakar inte allt för mycket.
jag är så jätte sugen på att göra ljusa slingor så att jag har lust att åka och köpa färg nu, crazyyyy ju!

det finns en underbart fin kille i skolan, hoho, skräll på mig. det värsta är att han är typ 160 lång eller något? skit kort, men han är helt underbart fin att se på, nästan lika fin som han jag såg i göteborg, fast han slår ingen. det var den finaste människan jag någonsin sett, och desperat som jag är så har jag han på msn nu, hihi (A)
nejmen, nu slipper jag att undra "vem är han" "vart bor han" och blablabla. fast ärligt talat så har jag inget behov av att skriva till honom så det har inte blivit av, engång och det var då HAN addade mig på msn ;) hehe. vilket var för två veckor sen(?).
jag har inga behov längre, jag känner inte för att skriva med någon som jag har gjort innan. det pirrar aldrig i magen längre, inte kul inte kul!
ciao


glömde att säga

i lördags så förfestade jag ihop med Adam Tensta och hans gäng, haha kan inte sluta skryta med det!
det började med att erika, hanna, jag och en tjej till kommer inte ihåg namnet åkte till vivika där en tjej till var, minns inte det namnet heller(A), så skulle några som vi festade ihop med i falsterbo komma förbi också, men dom hann aldrig komma, vi bestämde oss att vi skulle kila över till en annan förfest som vi var bjudna till, men vi mötte upp falsterbogänget på vägen, alltid lika kul! så dom hänkade med oss såklart. killarna skulle gå och pissa en sväng men vi tjejer drar vidare till förfesten så fick killarna komma på efterhand, vi kanske var en.. 8 tjejer eller något?
när vi kom in i lägenheten så sitter det ett par niggahs och en wannabe, jaja, det gjorde väl inget, våra killar skulle ju komma snart lixom. men så när killarna kom så blev vi helt plötsligt förmånga så falsterbo gänget drog därifrån, creepy eller?
så sa jag och erika att vi skulle dra, 5 sliskiga killar, vad vill dom eller? men dom andra stoppade oss, så satt vivika och retade ena killen i hatt "ska du inte ta av den" blablabla och då sa han "jag är faktiskt adam tensta" WOUUPS! hihi...
så jag var med i en halvtimme sen kom pappa och hämtade mig, skulle egentligen in till skövde och festat men den blev inställd, så då hade mamma och pappa köpt naturgodis åt mig, hihi, naturella chasewnötter, MUMS!
det är inte många som får vara med om att förfesta med Adam Tensta, hohoho! men jag kan skryta för jag har gjort det.

it's a tensta thing

äntligen klar

mamma fyller år idag ju! och morgonfirandet blev så roligt så mascaran rann tillslut, så det var bara ner och fixa till sig. ska berätta;
jag, john och pappa skulle sjunga för mamma eller vi sjöng för henne och sen när vi hade sjungit klart så kröp alla ner i sängen och skulle ha en vanlig födelsedags morgon, *BRAAK*... sängen gick sönder, hahha, där ligger alla fyra hahaha, och bara asgarvar hahahaha! förlåt men jag ser bara bilden framför mig, heelt underbart! hahahaha! så nu har inte mamma och pappa någon säng, jaja, jag tror dom ska köpa det imorgon.

så idag när jag kom hem så var det bara att sätta igång och städa köket, såg ut som fan, uschoburr! så nu är det väldigt rent och så har jag bakat en tårta(A) kladdkaketårta faktiskt, med grädde och vindruvor på, hann precis klart till kvart över sex och mamma kommer hem närsomhelst, ganska bra timat, hoppas hon blir glad över tårtan, hihi, har nämligen skrivit 46 på den så hon kommer väl säga något i stilen att det inte stämmer, love her!

jag var en timma förtidigt i skolan idag, *suck!* trodde vi började tio i nio men vi började vid nio, herregud!
snacka om att jag är trött, gick upp halv sex imorse, gäsp på ett ungefär..

på söndag ska jag och lisa till göteborg också, ska bli riktigt härligt att träffa min älskade hjärtevän!
ciao


tillbaka igen

nu är jag tillbaka här på blogg.se igen, men jag har fått flera kickar att skapa en, jag vet inte vad det är.. men det är ganska skönt att bara skriva ibland, jag ska inte känna att jag måste uppdatera den utan bara skriva när jag känner för det, så det lär ju bli dålig uppdatering men sånt är livet, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

jag mår fett illa, jag vet inte vad det är, men det kommer ibland, känns som om att jag ska spy eller något, nej, kanske så illa är det inte men jag mår illa, efter att jag har ätit eller om jag råkar tänka på mat eller bara allmänt. jätte jobbigt! jag får helt enkelt sluta äta och skaffa mig ett liv utan mat. kommer aldrig hända, skulle aldrig kunna klara av något sånt!
men jag vet att jag hade en period i åttan då jag mådde illa utav mat, men den gick över efter en månad tror jag det var, så lite får jag väl stå ut! jag äter ju som en jävla häst, kan nog vara det som gör det!
men jag har tänkt på det, innan så tänkte jag inte på vad jag åt utan åt och var glad, ojdå nästan överviktig, men nu när jag tänker på vad jag äter (JÄMT) ojdå, nästan överviktig där också, i fucking hate it! inget funkar, hatar min ämnesomsättning!
livet är inte lätt när det är svårt.


imorgon fyller mamma år, ska upp halv sex, jippie! tur med helg asso, slutar fem över ett ganska bra faktiskt, får nog sova en sväng när jag kommer hem!

har jag nämnt att jag ska eventuellt slinga håret i ljusa slingor? måste testa och se hur jag känner mig i ljust hår!
ciao


RSS 2.0